Ons adres

Gezinshuis Terug naar de Toekomst is gevestigd in het dorpje Oudendijk, het buitengebied van Woudrichem. Het post- en bezoekadres zijn gelijk; Jan Spieringweg 2, 4285 WN Woudrichem

Nieuw huis voor gezinshuis terug naar de toekomst

Onze aandacht

Ons gezin heeft primaire aandacht daarom verzoeken wij u voor niet dringende zaken te bellen tussen 09:00 en 14:00. Buiten deze tijden geven wij de aandacht aan onze gezinsleden.

Wij zijn als volgt bereikbaar:

Patrick op 06-14456777, Marijke op 06-39511773, ons vaste nummer is 0183-230117

Een bericht versturen via het contactformulier heeft onze voorkeur omdat dit ons in staat stelt te reageren wanneer hier in praktische zin ruimte voor is.

Contactformulier

Ligging

Woudrichem ligt in het Noorden van Noord-Brabant aan zuidoever de Boven Merwede maar ook ten Zuiden van Gorinchem en ten Oosten van Sleeuwijk/Werkendam.

Auto

De snelste route is via de A27, afslag Werkendam/Sleeuwijk (niet de afslag Woudrichem). Komende vanuit het zuiden zijn in geval van file, de afslagen Hank en Nieuwendijk, afslagen vanuit waar u eenvoudig binnendoor kunt rijden. Wij beschikken over 4 parkeerplaatsen voor gasten op eigen terrein.

De brug over de Merwede, is net als o.a. knooppunt Hooipolder, een berucht fileknooppunt. Houdt u hier rekening mee als u een afspraak heeft met een van de gezinsleden? O.a. de app “Waze”, wijst u niet alleen de juiste route, maar houdt daarbij ook rekening met files.

Bus

Recht voor ons gezinshuis ligt de bushalte “Oudendijk”. Hier stoppen de lijnen 121 en 621 (o.a. richting Sleeuwijk – Tol, Gorinchem en Den Bosch). De Interliner naar Oosterhout, Breda, Gorinchem, Meerkerk en Utrecht, vertrekt vanaf Sleeuwijk-Tol.

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is station Gorinchem. Vanaf daar kan gereisd worden naar o.a. Geldermalsen en Culemborg in het oosten en Dordrecht en Rotterdam in het westen. Vanaf Gorinchem kunt u naar ons gezinshuis, de genoemde bussen pakken.

Bus- en treinreizen plannen kan met behulp van 9292

Treinreizen plannen kan met behulp van NS

Middelbare scholen

O.a. het Prinsentuin in Andel, Altena College Sleeuwijk, Willem van Oranje in Aalburg en diverse scholen in Gorinchem, zijn vanuit ons gezinshuis eenvoudig per fiets bereikbaar (10-35 minuten enkele reis).