Woudrichem

plattegrond noord-brabantse gemeente woudrichemGezinshuis Terug naar de Toekomst is gevestigd in het buitengebied van Woudrichem.

Dit plaatsje met een oppervlakte van ongeveer 51 km2 en een inwoners aantal rond de 15000

De dorpen:

De stad is omringt door een aantal dorpen zoals Uitwijk, Rijswijk, Uppel, waardhuizen maar de meest bekende is toch wel Almkerk en Andel.

De brabantse gemeenten Woudrichem, Aalburg en werkendam die allemaal onderdeel uitmaken van Land van Heusden en Altene zullen vanaf januari 2019 onder de Gemeente Altena vallen.

De boerderij

In dit mooie stadje ligt een boerderij omgebouwd gezinshuis waar puber zelfstandingheids-training krijgen o.a kamertraining tijdens hun opvoeding. Marijke en Patrick zijn dit gestart dat ze veel zagen wat niet klopt, deze ervaringen worden gedeeld op hun blog website tijdelijketieners.nl

De gemeente bied mooie uitgaansgelegenheden in het centrum van de stad, deze gelegenheden zijn een mooie aanvulling op de recreatie activiteiten zoals in de nabije park de Biesbosch. Dit park gelegen met zijn fantastische waterwegen.

Dit gebied is een ideale uitje voor Patrick en Marijke om met de tieners van Het huis terug naar de toekomst een leuke en ontspannen dagje ervan te maken. Een dag zoals deze kan de tieners onderling sterker en socialer maken.

Dit gezinshuis herbergt een aantal jongeren die een gezin hebben om voor thuis te komen.

Wil je meer weten over ons gezinshuis of blogs o.a auto in de garage, partners of heb je misschien opmerkingen dan kun je contact met ons opnemen via de contactpagina